8 år siden

Operation - tre dage efter

Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Så er jeg på tredje dagen, og alt syntes meget bedre! Jeg har dog ikke sovet i nat på grund af smerter , men har tilgengæld haft en rolig dag med ganske få smerter. Mundvandet er der ikke kommet styr på endnu, så jeg ligner lidt en hund, efter den lige har drukket af vandskålen.
Jeg kan så småt begynde at se forandringerne i mit ansigt, og hævelsen er langsomt ved at fortage sig. Hvad der før var blåt er nu gult og knapt så ømt.
Der er meget lettere at finde en god stilling enten at sidde i eller ligge i, hvilket gør det hele meget mere overskueligt.
Jeg er også blevet bedre til at synke - det var ikke let de første dage. Jeg havde haft et rør ned gennem halsen under operationen, og den har skabt en del irritation.
Andet godt nyt er, at mine bihuler er ved at være tomme for blod. Ikke nogen let opgave, når man ikke må puste næse. Så der er gået en del timer med at stå og hænge foran en håndvask med hovedet nedad, og så har saltvandssprøjten været effektiv.
Det er stadig en kamp at spise og drikke og sluge piller, men det bliver langsomt bedre, og jeg udfordre mig selv med forskellige konsistenser i maden.
Jeg fortsætter kampen og håber på større forbedringer de næste dage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Operation - tre dage efter er publiceret 11/09-2015 19:34 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.