De værste

Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Hej dagbog, jeg var inde på en chat idag og igår. Det er et bestemt sted, hvor kvinders intilligens generelt er 10-20 point lavere end andre steder..og hey, mændene derinde kan jeg kun ryste på hovedet af, - det er som om deres instinkt tvinger dem til hjerneløst, at komme med den ene dødsyge compliment efter det andet til de samme kvinder..uden at de fatter, at det bare ikke virker.

Jeg selv siger intet..i vanlig stil, jeg observere blot disse mennesker..en kvinde skrev at jeg havde et par fans, - hvortil jeg skrev, at jeg var ligeglad. Du ved intet, betyder noget så længe mit hoved program ikke kan opnå succes status.. Jeg ved nogle ville sige, at jeg burde gøre noget ved det..ikke på det sted, - andre steder har jeg prøvet..men altid med samme dårlige succes rate.

hmm, - i øvrigt mine 2 internationale spille venner..den ene er politikker søn i et land, og den anden arbejder for bbc.

Og jeg er blot en nede på jorden bums, der er skide ligeglad med status, - træt, deprimeret i en sådan grad, at jeg smadre internettets test resultater..

Jeg ser tit tilbage på de gange jeg ikke konfronterede folk med deres bullshit bemærkninger..der bare ikke dækker over den realitet jeg lever i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De værste er publiceret 28/03-2016 01:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.