5 år siden

Fuld af håb i en svær tid.

Min første Fantasy novell...
JesperSB
8 måneder, 7 dage siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Kære dagbog.

Dagen er fyldt af en masse tanker omkring min tilværelse. Min mor er indlagt på sygehuset, og skal til en masse undersøgelser med hjerte, hun er ikke i en livstruende tilstand, men har svært ved at håndtere det psykiske.
jeg var igår inde og besøge hende på hospitalet, hvor mine følelser strømmede igennem mit hoved, jeg havde svært ved at håndtere dem. Jeg gennemgik samtidig en masse ændringer i mit hoved omkring tiden hvor min søn var indlagt på neonatalafdeling i aalborg. Hvor han var indlagt i ca. 1 måned og 14 dage, grundet en hård start på livet. Han kom til verden ved akut kejsernit, og havde kun en meget svag hjerte rytme. Det var et hævlede, jeg var flere gange under indlæggelsen tæt på at miste min søn. Vi var uvidende om han ville klare den, og om han senere ville få indvirkninger af sin hårde start på livet. Idag er han 4 år og har det super godt.Vi kom over på den anden side, i god behold, men arene fra det sidder stadig i mig, og kom for alvor frem da jeg besøgte min mor på hospitalet, at det så var hjerte der var nået galt med gjorde det ikke bedre.

Men er heldigvis så stærk at denne følelse ikke påvirker mig og min søn i dagligdagen, og at vi forsat begge to har et smil på læben og ro til at tænke positivt på tilværelsen og livet:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuld af håb i en svær tid. er publiceret 13/04-2016 13:10 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.