5 år siden

Frirum

Kære
Halina Abram...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
4 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
5 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
6 år siden
Jeg lovede mig selv at dagen skulle indeholde afslapning og sociale hygge. Denne dag har for mig været tiltrængt, efter et hård efteruddannelses forløb i neuropædagogik, hvilket har været meget interessant og lærrigt.

Det virkede lidt underligt og stresseden for mig, ikke at have nået jeg "skulle" , for det plejer jeg at have i dagligdagen. Enten job, uddannelse med en masse læsning og opgaver, eller praktiske gøremål. Men idag ingenting, kunne gøre lige hvad jeg havde lyst til.

Jeg besluttede mig for at se lidt tv, nusse rundt i min hyggelig lejlighed midte inde i aalborg, jeg kunne mærke at det gav mig ro og tid til at tænke over mit liv, hvad jeg gerne ville og ikke ville. En ting blev jeg klar over, at flytter fra aalborg min egen lejlighed, som jeg selv havde brugt meget energi på at indrette, stod/står ikke øverst på min liste at drømme.

En anden ting der stod mig klar, var at jeg for uden min job situation var ret tilfreds med mit liv, gode venner, dejlig søn og familie. Det sidste mit liv mangler er et fast job og en sød kæreste at dele livet sammen med, dog ikke lige nu. Midt i alle disse refleksioner, gik det op for mig jeg har behov for at kunne stoppe og reflektere over mit liv, mærke efter bevæger jeg mig i den retning jeg ønsker, lever jeg et liv baseret på mine indre drømme? eller lever jeg et liv der lægger langt fra? arbejder jeg mig hen imod de ting jeg gerne vil med mit liv? Disse spørgsmål kørte en del rundt i mit hoved i løbet af dagen, det er først imens jeg skriver dette, at jeg har fundet lidt svar på nogle af spørgsmålene, ja jeg gør nået for at skabe mig det liv jeg drømmer op, mit problem er at få af nå helt i mål kræver det et fast job. Carrie arbejder jeg lige så stille med, en af mine mål var at få kursuset i neuropædagogik, næste mål er et nyt kursus, som der også godt kunne blive en realtiet for mig, det kræver kun lidt extra opsparing. Det jeg kom frem til samlede set, er at jeg er en person, der arbejder på at opnå de mål der er relatiske for mig, de andre sætter jeg lidt i baggrunden og finder dem frem når det er muligt at gøre dem til virkelighed.

Det var dejligt at være til hygge aften med kaffe og kage hjemme hos min veninde en del grin blev det til.

det var alt for denne gang.
med venlig hilsen pernille

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frirum er publiceret 10/04-2016 00:50 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.