Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
No name girl
8 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Ja, så gik den weekend. Og sikke een! Jeg er lykkelig! Det er som om jeg/vi er nået til et nyt stadie i vores kærlighed til hinanden, en stadie hvor et blik bare er nok. Det er ikke den der ny-forelskelse der præger, men det er mere og dybere. Der er en kerne i mig, der får mig til at slappe af - et fundament af tryghed og sikkerhed.

Lørdag stod vi op, en smule smadret efter at have været til koncert på studenterhuset i Odense og høre THE RIME - et fantastisk godt band! (interesserede kan lure det på mymysic.dk)

Vi spiste morgenmad og slentrede ne di byen for at købe ind til om aftenen. Der var BLACK NIGHTMARE PARTY i SMilFyn og vi skulle med, men jeg manglede make-up til at blive stylet reddy op som latex-tøs. Det var ret hyggeligt at have Herren med på indkøb, jeg fandt ud af at han har NOGET styr på hvad der klæder, og han fandt så ud af, at det ikke er fuldstændig idioti at slæbe dankortet med, når han befaler ny garderobe. Han var chokeret over priserne, men resultatet var rigtig godt.

For nogle uger siden bestilte vi noget latex-tøj fra London, og det nåede frem tirsdag. Og GUUUUJ hvor er sådan noget da lækkert at have på? Og så bliver man bare slaaank af det, når det sidder og strammer og løfter op. LÆKKER detalje.

Pga. diskretionsregler internt i foreningen må jeg ikke forholde mig til andre end mig selv, men jeg kan sige så meget at det var en stor aften. Folk var virkelig smukt klædt på, og de der legede, havde virkelig gjort noget ud af det. Det var smukt.

Selv blev jeg noget overrasket, da jeg skulle modtage præmien for bedste outfit. Det chokerede mig lidt. Jeg bar intet andet end en stropløs kjole, maske (uden øjne) og stiletter, og (som jeg fandt ud af senere, da jeg fik masken af) var der mange andre kreative indslag. Men jeg blev glad. Og genert.

Jeg følte mig lidt som "prom-queen". Den grimme ælling endda. For jeg har aldrig i mit liv følt mig så genert, som lørdag, da jeg med snor i halsbåndet blev trukket ind i lokalerne og placeret på en stol, hvor Herren kælede for mig og nussede mig, så jeg kunne føle mig sikker. Det var en stor oplevelse at prøve. Dejligt.

Da vi nåede hjem, faldt vi i søvn i hinandens arme, ømt, kærligt og ægte. Det har varet ved siden. En fantastisk følelse indeni. Uagtet diskussion om opvask osv...

Maya

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Latex and love er publiceret 29/09-2003 12:00 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.