Børnehave-dag + negative vibes til barnets

Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Iiiih min søn var en stooor dreng igår! Han spurgte nemlig om han "måtte prøve at komme på toilet" henne i børnehaven. Og han "leverede" sørme en hel masse. Hvor er det skønt! Og hvor er han ved at blive stor...

Idag skal han på bondegårdstur med to andre børn, og så skulle jeg smøre madpakke. :o) det har jeg aldrig prøvet før! Hvor følte jeg mig bare som en MOR, da jeg stod med leverpostejen, salamien, agurken, osten og....madpakke-folien... Nuj - det var vildt. "min søns første madpakke"...*suuuuuuk* :0)

Jeg har en lang dag idag. Skolen slutter kl. 15.15, og jeg skal så hente Thor i børnehaven - og cykle hjem med ham og vente på Christian så vi kan cykle derud igen. Der er forældreaften.

Claus har ikke meldt sig til, så jeg regner ikke med at han kommer. Hvis han gør, så tager vi hjem. Jeg vil ikke skændes med ham - og slet ikke når der er andre til stede. Han har forbudt Christian at tage med, eller - det troede han at han kunne. Det eneste Christian ikke kan, det er at være med i forældrebestyrelsen, eller stemme, som vi skal idag. Så vi tager med alligevel. Hvis Claus ikke har tænkt sig at komme, så ser jeg ikke noget galt i, at Christian tager med. Han har trods alt det daglige ansvar for Thor, som hans "hverdagsfar".

Det bliver nu spændende at prøve det forældremøde. "hver familie tager en ret med, som kan indgå i en buffet"... Jeg har lavet nogle små mini pizza´er på pita brød igår - jeg har virkelig ikke tid til at stå og slave i køkkenet i eftermiddag, og ingen penge har vi nok af. Jeg vil gætte på jeg har kastet mad sammen for godt 25kr så det var billigt.

Der kommer en tryllekunstner, og der er underholdning for børnene, så det er en dag med masser af indtryk for den lille mand. Jeg tænker lidt at holde fri med ham imorgen, og lige tage den med ro. Gå på marked eller noget i den stil, men jeg ved det ikke endnu. Jeg har også lidt matematik jeg skal have styr på samt noget historie-oplægs-noget og Vivi kommer forbi til frokost, så vi kan få styr på vores fælles projekt. Måske nøjes jeg vist bare med at hente Thor tidligt. Det ville være lidt synd hvis han ikke fik en god dag fordi jeg har travlt med alt andet...det er nu jeg begynder at mærke det gyselige FORÆLDRESPØGELSE der er ladet med dårlig samvittighed. Pfuj!

Jeg ved jeg klager meget over Thor´s far. Men jeg er nødt til at gøre det her, da jeg til hverdag bruger mængder af tid på at forsvare ham over for hans søn. Når Thor (af sig selv vel og mærke) siger: far er slem - skal jeg ikke give ham ret uden at høre hvorfor, og så derefter forsøge at ændre på hans opfattelse. Jeg vil ikke have skudt i skoene, at jeg har opdraget Thor til at synes han far er slem, det er noget Thor selv skal finde ud af og vurdere. Men jeg har svært ved det indimellem...

Claus glemte at pakke Thor´s Tigerdyr ned sidst Thor var på weekend. Tigerdyr er Thor´s eet og alt, og han ELSKER den bamse. De sover sammen, spiser sammen...det er RENT steen og stoffer... Men Claus havde så glemt at få den med. Den slags sker, det er jeg med på. Problemet er bare, at Claus (mens jeg var til stede) lovede Thor at han nok skulle sende Tigerdyr med posten næste dag... Men han har ikke gjort det. Og så har jeg ellers måttet bruge en hel uge på at tale med Thor om det... og sige: det har far bare glemt. Osv...mens drengen taler om at "far er dum" og "far ikke er sød" osv osv osv... Det er bare ikke sjovt, når det er sådan at man skal prøve at lappe på de løftebrud andre har gjort over for sine børn. Og så slet ikke når det ikke er første gang. Indimellem har jeg lyst til at sige: ja Thor - din far er sgu et røvhul, hvorfor tror du egentlig vi gik fra hinanden? - men jeg KAN ikke... Han skal nok selv dømme sin far, når den tid kommer. Og jeg håber at hans far når at ændre på tingene til den tid.......

Maya

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Børnehave-dag + negative vibes til barnets er publiceret 09/09-2003 08:33 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.