Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Godmorgen - hedder det vist bare på denne tid af dagen...)))

Jeg har fået en masse skønne kommentarer til mine sidste dagbøger - tusind tak skal I bare ha' ...
Tak for beskrivelsen af livets ludo-spil, hvor har du ret i, at nogen gange bliver man bare slået hjem, og sådan er det..! Så må man lige sunde sig engang og så ellers spille terningerne igen for at se, hvor man så lander på vejen derudad.
Tak for ordene om at tro på sig selv, og om at finde troen, når den bli'r væk. Netop disse ord gav mig en hel, hel masse i går, det skal du lige vide..!
Tak til dig Peter for din kærlighed, for altid at lytte og bare være der, når jeg har brug for dig, uanset hvor umulig jeg end kan være i den nedtur, jeg åbenbart skal igennem lige nu.

Jeg havde det sådan i aftes, at jeg faktisk sagde nej til at gi' en behandling til en klient, der ringede... Det gik jeg så og rugede lidt over, sur på mig selv, følte mig rigtig træls, fordi jeg ikke kunne tage mig sammen, og fandt så netop ordene om at tro på sig selv. Det fik mig til at tænke "nej, pokkerme nej, om jeg vil lade mig styre af mindreværdskomplekser", så det endte med at jeg ringede til klienten og sagde, at der alligevel var blevet ledig på min briks. Hun kom ret hurtigt, og det blev en ganske udmærket behandling....

Jeg ved det ikke rigtigt, men måske er jeg ved at få mig selv samlet lidt op igen. Ikke at jeg ved, hvad fremtiden skal bringe, eller hvilke veje, jeg skal gå, men at jeg i det mindste lige nu kan løfte hovedet for at lure lidt på de muligheder, der jo altid er - ja spille terningerne og se hvor de lander..! Godt nok er jeg blevet slået hjem lige nu i livets Ludo-spil, men det er jo mit eget valg, om jeg også vil lade mig slå ud, ikke ? ? OG det til jeg IKKE...!!


Puha - det er lidt barsk i hele denne uge, jeg skal op hver morgen kl. 4 for at køre med min ex på arbejde, bare fordi han skal møde en time tidligere hele ugen. Tjaa jeg kan jo også bare vælge at tage med bussen, men det sparer jeg kun en god halv time på, men skal til gengæld bruge en masse ventetid på banegården for at komme videre med den næste bus ... Jeg må erkende, at jeg er lidt magelig indrettet, specielt om morgenen som det B-menneske, jeg nu er. Jeg foretrækker at tage turen i privatbil med mulighed for en ekstra lur undervejs...)))

I de sidste dage er Frida for alvor begyndt at komme udendørs, og hold da op, hvor hun nyder at kunne brænde al krudtet af... Hun fiser frem og tilbage, op i træer og ned igen, fanger fluer, leger med visne blade og er frygtelig nysgerrig. Altsamen med det resultat, at hun er totalt udbrændt, når vi kommer til aften, så på det tidspunkt har jeg bare en udflydende kat i en sofa..! Dejligt, for så kan der også blive en smule aftan- og nattero..!

Nå jeg må igang med dagen, skal lige huske at vække Lene med telefonen om lidt. Hun er begyndt at arbejde i Bilka, og det er jo en udmærket måde at tjene lidt penge på i dette her år, hvor hun holder lidt sabbat, men hun synes det er lidt hårdt.....

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livets ludo-spil er publiceret 09/09-2003 06:15 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.