18 år siden

DoNotRead - for your own good

På vej mod overfladen
JetLi
6 måneder, 7 dage siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
12 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
4 år siden
Jeg vil være kendt! Måske skulle jeg tilmelde mig noget Reality-tv ligesom David? Eller.. Hvad med Popstars? Der villle jeg sikker blive kendt meget hurtigt (for at synge utrolig dårligt *g*) eller eller? Ej, hvad er der med det? Er her nogle kendte der læser min dagbog må de gerne give et hint om hvad man skal gøre, og det at have udgivet en bog tæller kun som et kvart point. Anyone, Halloo?
Til vores virksomhed går det i øvrigt strygende. Vi havde talt om at skaffe Amin Jensen til at sige dyrelyde (eller i det mindste forsøge) men de andre har vist affejet det som en dum idé igen. Det er synd, for jeg synes Amin Jensen er så fed en Comiker at det halve kunne være nok. I dag fik vi endelig kontakt med en der kunne være interesseret i at lave den elektroniske dims som vores spil skal indeholde, og hvis han siger ja.... JUBIIIII!!!!! !
Ellers går det WauW, og jeg fr lavet rigelig ny musik og tænkt på 1000vis af noveller/kort prosa jeg kunne skrive, men går det ikke da det virker som om jeg allerede har brugt tiden på det, i aften skal jeg naturligvis se Robinson, men jeg skal også købe ind, og imorgen er der demokratidag på skolen så det skal nok blive sjovt er du egentlig irriteret over min tegnsætning endnu godt så for det var jo lige det for det her er oprør og kamp mod en verden som skal have mere poesi hvor underligt det end lyder mere gang i den som Pyrus skrev og helt bestemt mere sang i den og gerne lidt mere sjov og PoetrySlam i den og jeg vil være au pair og millionær og hej hej

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget DoNotRead - for your own good er publiceret 08/09-2003 18:30 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.