20 år siden

Bunnings og Wave Rock.

savføre
Peter
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Vejret arter sig efterhånden anstændigt, i dag havde vi 22 grader sol, hvide skyer og blæst. Nattemperaturen ligger på omkring 11 grader.
Vi fik lyst til at forårs plante lidt og begav os hen i det store byggemarked - Bunnings - haveafdeling sidste week-end. Der er åbent fra kl. 7 - 19 hver dag. De havde hængekurve på tilbud, dem købte vi nogle af. Så købte vi 2 jordbærplanter i blomst til at plante i den ene kurv, det er nu blevet til 3! jordbærplanter, da vi opdagede at der var plads til én mere plante var vi igen i Bunnings forleden og købte lige én mere. I week-enden købte vi også 2 tomatplanter der sammen med persille og purløg også blev plantet i en hængekurv.
Jeg fik også plantet nogle "Rør mig ikke" som Ninus havde studset kraftigt og bregner som havde stået i nogle kummerlige potter uden rigtigt jord i næsten et år nu.
Det ser rigtigt godt ud med de 4 hængekurve på terassen. En kedelig potteplante der var her da vi flyttede ind blomstrer nu flot, det er intet mindre end en orkidé.
Onsdag tog vi turen ind til Wave Rock inde ved byen Hyden lidt over 300 km ind mod øst. Dejligt at komme ud på de åbne vidder væk fra den stressede bytrafik, jeg elsker bare at køre der ud af i timevis.
Vi havde vores esky - kølebox - med og ude på en øde P-plads gjorde vi holdt og spiste vores lunch og jeg fik mig en tiltrængt kop kaffe. Kun få biler kørte på strækningen og de små byer vi kom igennem, Brookton, Corrigin, Kondinin og til slut Hyden havde alle en meget bred, støvet hovedgade en tankstation og få butikker.
Wave Rock er gennem millioner af år blevet dannet af regnvandet, så den nu har form som en kæmpebølge. Meget imponerende at se på. Man kan gå op oven på den og nyde udsigten over den omgivende bush.
Der er en campingplads og et par souvenier butikker der ude. Ellers er der ikke meget andet at se på.
Jeg fik taget en del billeder, vi havde glædet os til at se alle de wild flowers - vilde blomster - som skulle være fremme nu.
Men dér blev vi skuffede, havde forventet at se et blomsterhav, måske var vi lige tidligt nok på den. Vi fandt dog enkelte blomster her og der, bl.a. Frésier. Utroligt de kan gro i det sand som Western Australia består af.
På hjemvejen hen under aften var der mange papegøjer og ravne som sad ved og på vejen og samlede deres aftenføde. Ikke om de da flyttede sig inden jeg var helt henne ved dem, en enkelt hoppede først til den ene side, så den anden og besluttede sig så til at blive siddende dér midt på vejen. Jeg undgik heldigvis at ramme den.
Hvad jeg frygtede mest, var at der skulle komme en kænguru ud foran bilen. De er også ude at finde føde på den tid, men vi så heldigvis ingen, kun kadavere af nogle som havde været i nærkontakt med trafikken.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bunnings og Wave Rock. er publiceret 03/10-2003 18:16 af kookaburra.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.