Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Nu kan jeg pludselig ikke sove :-)
jeg faldt vel også i søvn kl 9 til fjernsynet og skulle så op i seng kl 01 ååå ja det blev så lidt for mange tanker der kværnede, så stod op nulrede lidt med arbejds pc

Ellers har det været en god dag på arbejde hvor det vigtigste lykkedes kun en lås til møntboks der sikkert skal bores skæres op har jeg opgivet, i hvert fald indtil jeg har en ny låge med lås klar.

Da jeg kom hjem fik jeg malet 1/2 side af facaden ikke mange m men lidt har også ret, og så er det jo heldigt med et drivhus så opgaven kan deles i 2 :-)

I weekenden har jeg klippet et par store roser ned den ene på vej ind i udhænget og op gennem taget, den anden Lykkefund ja den var kravlet op i toppen af vores gamle æbletræ. faktisk lider mange planter i vores have af mangel på lys og luft. det står simpelthen så tæt, alligevel forsætter vi med at få nye planter hjem som jo så har lidt svært ved at få et sted at bo. måske skal jeg have lavet den terrasse ovenpå garagetaget som vi engang drømte om :-) ja engang havde vi en vildtflyvende fantasi om en glasgangbro fra soveværelset på 1 sal og til en udestueting ovenpå garagetaget, så skulle der stå en kaffeautomat midt på glasgangen så man kunne tage en kop morgenkaffe når man vågnede (måske ville et toilet være et større behov når man står op men se det er knap så romantisk)

Hva så nu skal jeg mon sove lidt inden arbejdet kalder?

Ellers håber jeg i alle får jeres skønhedssøvn og ja en god dag når i vågner..

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget terrasse? er publiceret 20/09-2016 04:17 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.