7 år siden

Liam 1 års dag

Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg har også været til fødselsdag Liam (barnebarn) fyldte 1 år fredag så jeg var til, fødselsdag lørdag, det blev en super dag Liam fik en hel lavkage og så bare dejlig ud bagefter. Fødselsdagsfesten var stort indbudt, og jeg mødte da min datter Charlotte (Liams mor) har fået ny kæreste mødte jeg for første gang hans familie. det var en dejlig dag.

I dag har vi nusset i haven fik sået lidt græs der var gået ud pga skygge, nu er toppen jo taget af et piletræ og så fandt jeg græs der egnede sig til skygge, så må vi se.

I eftermiddags kom Frederikke Sarah-gry (børnebørn) vi havde ringet og sagt der var klar til badekaret, jeg sad ved hende mens hun var der i badekaret, åå jeg blev mere og mere våd så til sidst var jeg i karet for som Frederikke sagde farven på dit tøj er pænest når det er vådt og "hvem vil ikke være pæn og gøre sig overfor Frederikke 5 år.

Ellers kører jeg brænde hjem i øjeblikket, i aften prøvebrænder jeg lige 2 pinde selv om der ikke er koldt, skulle lige se om Lærk virker og det ser fint nok ud.

God aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Liam 1 års dag er publiceret 07/05-2017 22:57 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.