20 år siden

Prøv noget nyt !

Bogfinke
Peter
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Det kan være svært undertiden, at se endsige forstå sammenhængen og meningen i tingene. Men der findes altid nye metoder for et menneske i det store fællesskab i den store verden, der tit, for tit syntes jeg, kæner sig op af hvad andre siger og mener, fordi hvor bliver vi selv af, når vi til stadighed skal forarbejde så mange indtryk som vi får gennem medierne, der mere og mere bliver understøttet af forbrugerisme og storkapital. Alle reklamer gør opmærksom på at det og det findes og er en mulighed for noget nyt, spændende og livsnødvendigt. Det dækker over en stor elektronisk tomhed i vor tid, tomhed, ensomhed og ligegyldighed.
Men reklamer og annoncer er mere end det, at sælge, for det ligger os alle på hjertet at gøre andre opmærsomme på at vi eksistere og er en mulighed for fx. samvær og det at hjælpe andre i noget vi alle kan forstå som livets mening for en kortere eller længere tid. Derfor er forudsætningen for afhjælpningen af menneskelige problemer, at man ved at det findes, det der kan hjælpe. Sådan kom jeg selv ud af en led depression ved at lede efter de specifikke oplysninger om de produkter og den hjælp, der kunne give mig et "normalt" liv tilbage.
Så hjælp hinanden med opmærksomhed, spær øjnenne op og find, at vi er til og findes i vor søgen mod hinandens mål for overlevelse såvel psykisk som psykisk.Men kroppen vil overleve i kærlighedens følelse og udvikling. Jeg vil bare hjælpe, denånd som er i min skald til at finde jeres hjælp.

Mandags Kærligst
Knud von "knepper"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Prøv noget nyt ! er publiceret 13/10-2003 08:45 af knutski.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.