et par opkald, og kvinder

Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Pandekagekomfur
Peter
7 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
Det er en af de dage...
Kianna Kitte...
2 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
5 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg har et par ting jeg lige skal ha skrevet om, - noget af det, jeg er stødt på igen i de sidste par dage.
Jeg snakkede med en igen, som jeg har snakket med en del, - desværre kommer jeg ikke til at møde hende, for hun har bundet sig selv i problemer, på grund af de mennesker der har været i hendes liv. nogle af dem er hun lidt selv skyld i, - jeg ved ikke om nogle bare er dumme, eller om de har et eller andet komplex omkring idioter der ikke er værd at samle på. det kan godt være han var en helt da du fandt ham, men 3 børn mere, med en der begyndte at bruge stoffer, - burde være en dealbreaker.

anyway, jeg fixede igen hendes computer problemer over telefonen, - stille og rolig. Derefter gav jeg hende smilet tilbage for en stund,- imens jeg igen spurgte ind til hendes historie, som hun meget gerne ville dele med mig.. og hun sagde hun elsker at snakke med mig..noget andre før har sagt.

jeg høre iøvrigt "Fall out boy" - med "i dont Care"

så var jeg også på et chat sted, - hvor kvinder sidder og siger, at de er de klogeste. så var der en der sagde hvad hun ville gøre, hvis hun var udstyret som en mand..jeg grine og tænkte, læg mærke til, at intet af det du siger er, at lægge dig ned på ryggen og gøre ingenting.

en mand begyndte at kritisere dem, - straks var der andre "mænd" der kom kvinderne til undsætning, - gad vide om de regnede med at der var sex i det at blande sig i hvad ham den kritiserende sagde. Jeg chatter aldrig selv på stedet, - jeg observere hellere de dumme, - se det er der humor i. Jeg tænker heller ikke det nytter at smække de kvinder et par verbale stryg. De bliver næppe klogere...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et par opkald, og kvinder er publiceret 27/07-2017 14:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.