udenfor focus

skriveglæde
Jette Peters...
5 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
1 år, 8 måneder siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Spejle
Marie Martin...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
3 år siden
Fitness
Peter
10 år siden
De første dage
Michala Esch...
13 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
8 år siden
Еnke
Halina Abram...
5 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
6 år siden
Hej dagbog,- mine tanker er rodede, som altid. Så mange ting køre igennem mit hoved, billeder af min smerte, meninger om de ting jeg læser, og fremtiden. Jeg kan desværre ikke slå mig selv på min smerte, for at give mig styrke..men det giver mig en masse ufokuseret had. Jeg kan ikke rigtig mure den inde med de andre tanker, - fordi nogen mangler perspektiv, og ikke forstår hvorfor kvinder og mænd inden for fodbold ikke har ligeløn..det tager kun få momenter, - mændene har givet publikum, kvinderne har historisk set IKKE, - før nu, - nu kan det vende..men mændenes EM gav dem gode muligheder for at forhandle deres løn..en præstation kvinderne hidtil ikke har kunnet bryste sig af. Det er dog ikke alt, - det der betyder mest er konceptet "seats to asses" - publikum, og fortjenesten med det, gør..eller har gjort udfaldet..at politikkere er historieløse, og spiller på folks følelser i jagten på stemmer..er en anden ting..men hej, folket der lader sig bedrage er så dumme, at de har de politikere de fortjener.

Jeg så lige den nyeste film lavet i harry potter universet, - den med de magiske skabninger, og hvor man finder dem..jeg så den på mit store lærred..du ved, med VR har jeg ca en skærm der fylder 4 - 40" tommer tv'er i længden, og 3x40" i højden...hvis ikke mere, - det er en kæmpe skærm at se filmen på. imens jeg så denne film, kunne jeg se, at nogle havde et rum med "flat earth" det var fristene at se, om vedkommede var en troll, eller bare så stupid, - men jeg havde en film at se.

Jeg har taget en tid ved lægen, hun ville gerne at vi lagde en plan for mit blodtryks medicin og det jeg får for hjertet. Jeg skal sikkert høre på historien om, at jeg skal tabe mig..og burde få mig en coach til at hjælpe. Coach, hah, hvad skulle det hjælpe..kun en der ikke kender mig, kan foreslå det. Jeg ved, hvis jeg fortalte lægen om min depression, så ville hun tænke det samme som alle andre fjolser..at det var fordi jeg ikke var glad nok for mig selv..for det er da helt sikkert den eneste mulighed der er...det kan ikke være surt, at rende rundt i en verden, hvor man bliver udnyttet af idioter, man ved anser en for ikke at være god nok..imens man i sit stille sind, forsøger at holde en ladt "fuck jer finger" tilbage med et smil, - vel vidende at jeg ikke kan ændre verden..uanset hvor god jeg så er..jeg kan ændre så mange ting, men ikke andre mennesker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget udenfor focus er publiceret 04/08-2017 23:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.