kan ikke sove

ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 27 dage siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg tænker tit på de dage håbet døde. Jeg kan ikke slette det fra hukommelsen, og det er ikke lykkes at skabe noget nyt. Denne ferie er snart slut, - jeg har oplevet en del via VR, men jeg ville så gerne ha delt mine oplevelser med en. Jeg har sat Skillet på med Undefeated, - jeg er gamer.

Jeg så filmen "pølsefest" - jeg regnede med, at jeg ville finde en anden film ret hurtigt, men jeg kom igennem den. På mange områder var den faktisk god, - en god ateistisk film. så var den desværre også lidt for meget under bæltestedet, - hvilket godt kan blive lidt kedelig, når det er den eneste form for humor.

en af mine folk fra nettet er snart helt væk, - han flytter sammen med en kvinde og hendes barn. så er der ikke længere tid til at spille. sådan er det, - jeg finder nok nogle andre.

Jeg har stadig et par spil jeg burde ha optaget video'er til, - Batman Arkham knight, - har jeg haft købt længe, men ikke spillet endnu. så har jeg homefront 2. - Ghostbusters the video game. og min yndlings, jeg havde gang i da jeg var noget yngre..day of the tentacle, remastered. Dette sidste spil, burde alle prøve. Klart der er nærmest uløslige gåder i spillet, - men det er humor på et højt plan. Jeg køre stadig min GTA 5 gennemgang på min kanal. åh glemte helt, at jeg har en del "metro" spil. de venter også bare på, at jeg tager hul på dem. Jeg havde gang i noget Miyubi for et par dage siden. Det er ikke et spil som sådan, men en film man nærmest er med i. Når man har VR headsettet på, føles det som om man står der i stuen, og at der er en familie der interagere med hinanden omkring en, - man har rollen som et stykke legetøj. fra første gange drengen får det, til det bliver kasseret.

Jeg har også fået fat i minecraft i en VR version. så man står det i landskabet, med sine redskaber. Jeg er færdig med farlands, og face your fears. Jeg tænker på at lave en lille video over "reaping rewards" et lille spil, hvor man som døden skal.."høste" de døende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kan ikke sove er publiceret 03/08-2017 02:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.