Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er vi igang!

Kursets fjerde ud af i alt fem dage på kursusbænken er ovre. Eksamen er i morgen, som meget gerne skulle give mig adgangsbilletten til at komme videre i systemet.

Jeg tror på det. Måske består jeg ikke med bravour, men jeg håber og føler at jeg godt kan bestå.

Der er selvfølgelig mange andre afsted, og jeg er bestemt ikke den mest håbløse på holdet, heller ikke den ypperste, så min optimisme er intakt. Har fået talt med kolleger om arbejdsbyrden som for nogen er helt enorm - men jeg begynder allerede at høre, at andre styrer det bedre. Selvfølgelig med overtid, men sådan er gamet. Forskellen er, at det ikke er ulideligt. Jeg glæder mig til at komme igang. Glæder mig til at komme ud og blive kastet for ulvene og ædt levende. Min alder og erfaring er totalt imod mig i forhold til hvad jeg skal ud og lave, så jeg er så spændt på om jeg bliver accepteret, ikke kun eksternt, men så sandelig også internt.

Jeg savner Teak. Har gang i endnu en lun lydbog og nøej jeg glæder mig til at komme hjem til ham. Ikke så meget fordi det luner, men fordi han er min ultimative tryghed. Intet er bedre end at være viklet totalt ind i halvanden meter af hans armes tryghed.

Hmm, det gav lige lidt inspiration til eftertanke. Drømmer lidt om at komme til at skrive igen, men du godeste hvor er jeg dog blevet enormt ringe til det! Ordene, brugen af dem, betydningen, spillet i sproget - jeg kan godt mærke at jeg er blevet ingeniør i mellemtiden og er vandt til at skrive kort, præcist og objektivt. Følelser er svære at sætte ord på og fornemmelsen er maleriskhed er svær at opnå når det er mine egne skriblerier det handler om.

Øvelse gør mester. En god øvelse er blandt andet at lytte og lære hvordan andre gør og det er ved at gå op for mig, hvor godt talesprog kan fungere. For fortællingen kan det være en genvej, fordi en masse kan fortælles igennem de ord der ellers er så svære at få til at makke ret.

Mm..

Imens er dynen varmet op, selvom jeg stadig fryser tæerne. Har spist ALT for meget på kurset, det må jeg have gjort noget ved, når jeg kommer hjem.

Roger over - nu vil jeg ringe til Teak

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Headhuntet - del 2 er publiceret 31/08-2017 20:48 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.