ironi, måske

Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
1 måned siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej dagbog, - en af dem jeg har hjulpet, som kom på min liste..kom jeg til at diskutere med igen idag. Han viste mig en video at folk der kom til skade fordi de kiggede på deres mobil..Jeg ved hvad folk vil sige, når de ser sort hvid på den sag..så jeg var nød til at smadre hans argument..at jeg selvfølgelig ikke ville kunne finde en sjov video af folk der kom til skade, imens de ikke brugte deres mobil..fordi det er bare ikke sjovt, når folk f.eks vælter på deres cykel en kold vinterdag, brækker en fod på kantstenen..og der bare ikke er nogen der kan hjælpe.,.og man ikke har en mobil. Ja, folk bør ikke være sociale når de er i trafikken, - det er også derfor man faktisk ikke må snakke med buschaufføren..man må vente til man er fremme...ååh, og historien om kvinden der væltede på sin cykel, var min mor..og grunden til jeg gav hende min gamle mobil telefon..så hvis der sker hende noget, og hun kan, så kan hun komme i kontakt med folk..eller mig :) then ill move hell to help!

igår, mente han at hvis man bare fjernede mobilen i skolen, så ville alle elever blive åååh så sociale..jeg havde ikke nogen mobil da jeg gik i skole..jeg var altid alene, når jeg altså ikke lige blev mobbet..havde jeg haft en mobil, ville jeg måske ha haft en verden, hvor der var folk der gad snakke med mig..istedet for 12 års ensomhed.

Hvilket er ret ironisk, nu da folk på en skole godt kan lide mig...problemet er bare, at jeg aldrig kan blive glad, før der er en der elsker mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ironi, måske er publiceret 30/09-2017 22:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.