Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
6 måneder, 13 dage siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Her i huset går det rigtig stærkt Lørdag var vi til fødselsdag i Esbjerg, det betød en tur i skøjtehallen, det var dejligt at prøve skøjte rundt som i min ungdom, denne gang med børnebørn i hånden.

Lørdag aften blev jeg ringet op af en frustreret datter Charlotte, de har jo købt hus her d 1. og nu skal det males og gøres klar til indflytning, en af deres biler var gået i stykker her mens de har supertravlt.. så jeg endte med en tur til Pandrup søndag hvor vi så blev 6 med pensler, vi malede lofter og rykkede fodlister af og fik afskalninger muret op bag fodlisterne.

Lofter og vægge håber de bliver færdigt inden onsdag hvor der kommer en tømrer og skifter gulv. de beholdt så min bil for at få dagene til at lykkedes, så jeg kørte hjem med gomore sent søndag, det var første gang jeg prøvede gomore som passager, en rigtig hyggelig tur med en vietnamesisk teknikker, der har boet mange år i dk med sin familie. faktisk en rigtig hyggelig weekend selv om Charlotte tog hele armen :-)

Arbejdsmæssigt føler jeg mig temmelig presset lige nu min makker har ferie og i aften opdager jeg oversete opgaver fra sidste uge, må jo se om jeg kan blive færdig inden julefrokost fredag.

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tog hele armen er publiceret 04/12-2017 22:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.