Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 7 måneder siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
1 måned, 10 dage siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
8 år siden
En stille bøn
Bastian
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
3 år siden
sulten
Sunstar31
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
5 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
5 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
3 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej dagbog, - Heh, jeg elsker at debattere. Jeg er begyndt at svare på adskillige debat tråde, - jeg ved lige hvad jeg skal svare, og sørger altid for at holde det i en god tone. Dvs, jeg udråber aldrig folk til idioter, - jeg sætter spørgsmålstegn ved deres holdninger, så de selv kan se den er gal. Jeg kan ikke blot argumentere for mine holdninger, men jeg kan også tælle mine "modstandere" hvilken debat strategi de bruger ;) overblik! Det er på tide at jeg smider min skal! jeg har altid haft en ide om, at hvis man kan fake sig til, ikke at være så klog, - så fik man bedre vilkår. Det er bare på tide at smadre folk i debatter. på medd "drill queen -. Born Depressed. " og når det kommer til religion er jeg i mit es ;) Jeg ved ikke om jeg har fortalt dig det dagbog, men jeg har studeret lidt på argumentations teknik, og ateisme. Dette har jeg brugt år på nu, - jeg var allerede længe igang med det, før jeg mødte min x kæreste dengang..så det må være et par år nu, jeg har siddet hver dag, og set video'erne..for at huske argumenterne..specielt fra Christopher Hitchens.

heh, jeg havde gang i en debat om burkaer. hvor argumentet kommer, at der også er andre religioner der har problemer..så er det jeg "casual" starter min besvarelse med "whataboutism" - nice!. for at lade vedkommede vide,..at jeg ser lige igennem argumentets formål, and untying my arm for a debat.

Jeg havde sådan lyst til at svare på en ældre mands tråd for et par dage siden, - det var en der i stedet for at debattere, havde travlt med at kalde sine modstandere for dumme og kulturløse. Jeg havde sådan lyst til at spørge vedkommede, hvor hans argumenter var, og at den slags tale blot falder til jorden.

kom lige i tanke om sidst de religiøse ringede på døren , - jeg blev desvære helt hyper af det..jeg følte mig som obelix der ligepludselig for serveret en omgang romere..til mig alene..ååååh :) hvilket gjorde, at jeg ikke spillede den så cool, som jeg skulle..for maximal effekt. Det sker jo så sjældent nu..

eller har jeg set serier, og spillet wow på samme tid. Jeg elsker at ha to ting igang samtidig, bare for at ha så mange sanser igang som muligt, - havde en igang om universet igår, man kan jo ligeså godt lære noget mere om de emner man elsker.. imens man spiller.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øver mester er publiceret 27/01-2018 23:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.