Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun stod stum i mørket, med blikket rettet mod det tomrum, hvor hun havde kastet sit tomme legeme. Hendes følelser var borte, men hvis hun kunne, ville hun græde fortvivlende. Hendes sjæl var væk og alle havde glemt hende. Hun var borte, som hun selv havde ønsket det. Perfektion og sorg havde bundet knude i hendes indre. En unødvendig desperation var opstået af hendes selvhad, den havde dannet et utilregneligt leje i hendes person. Selvhadet havde plantet ønsket om dette i hende, men da mørkets klamme hånd gled ind i hendes sind, ønskede hun at hun kunne genoprette det uoprettelige.

Skriv kommentar

Besvarelsen Det uoprettelige er publiceret 08/08-2012 19:56 af Stine Kielstrup (Kiel-s-x) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 08/08-2012 19:56
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Yvonne Skyttegaard Hansen (anoa)
en stærk og følelses fuld tekst.Du bruger først ordet tomhed dernæst tomme, jeg tror jeg ville vælge et andet ord en tomme ,idet det virker som en gentagelse.Sidste sætning-men da mørkes klamme hånd osv.-virker meget stærkt ,specielt de sidste 3 ord er flot ordspil.
11 år siden
11 år siden
#2 Stine Kielstrup (Kiel-s-x)
Jeg kan godt se hvad du mener med tomhed og tomme... Hermed redigeret ;-)
Dejligt med noget ris og ros
11 år siden
11 år siden
#3 Kim Steffensen (Kimmik)
Stærk tekst med et budskab om menneskelig fornedrelse der selvforstærket når sit højdepunkt, og så alligevel kalder på selvopholdelsesdriften. Jeg vil tillade mig at printe det ud, og lægge det i bunken af inspirations fremkaldende tekster(og jeg skal nok lade være med at plagiere dig:-) )
Kort og godt, indsigtsfuldt, mere tak.
11 år siden