Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Tiden var kommet. Dommen havde været som frygtet, men der var alligevel en mærkelig form for tryghed i, at uvisheden var forsvundet. Alt var blevet klargjort, og tunge beslutninger var blevet truffet. Nu var der kun denne korte køretur til det ventende personale, som fik tankerne til at flyve. Dejlige minder om en svunden tid og lykkelige stunder, som snart ville være glemt.
Da bilen standsede, og de dejlige tanker forsvandt, kom det ventende personale bilen i møde. Tænk i så mange år at have boet så tæt på et hospice og først nu sande, at det hele slutter her.

Skriv kommentar

Besvarelsen Køreturen er publiceret 08/08-2012 17:33 af Cumber under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 08/08-2012 17:33
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Johann Franksen (Hawk)
Sikke dog en tragisk historie. Jeg håber ikke at han/hun får en smertefuld ende.
11 år siden
11 år siden
#2 Sunne Sommer
Hey Cumber :o)

Jeg har lige selv prøvet at besvare denne skriveøvelse og ved, hvor svært det er. Du har med meget få ord skabt et univers, som næsten er til at føle på, og jeg synes at dit svar hænger rigtig godt sammen. Personen er også rigtig overbevisende. Rigtig godt gået.
vh Sunne
11 år siden
11 år siden
#3 Lisa Fjord (Lisa F Christensen)
Utroligt hvor meget der kan komme ud af 100 ord... den er købt... er rørt, overrasket eller hvad man nu kan sige...

Flot!
11 år siden