Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Tankerne vælter sammen, rummet begynder at snore rundt. Hun sidder på badeværelsets varme gulv og mærker den prikkende fornemmelse sprede sig fra hendes finger og op igennem armen. Hendes blik bliver sløret og hun lader svimmelheden overmande hende. Hun lader armen falde på gulvet hvorefter hun høre den beroligende lyd af metal der rammer badeværelset fliser. Hendes krop synker sammen. Hun bruger de sidste kræfter i hendes krop på at langsomt lægge hovedet på det varme gulv hvor hun lukker hendes øjne mens hun tager en sidste indånding, hun åbner hendes øjne og ser blodet. Hun ånder ud og forsvinder.

Skriv kommentar

Besvarelsen Bladet, blodet, frihede er publiceret 20/08-2012 19:25 af Christina Larsen (Chrisbl) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 20/08-2012 19:25
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Rasmus Delf (Eudaimoniac)
En rigtig god Drabble. Du har inden for de 100 ord formået at fange situationen, personen og omgivelserne. Jeg har tydelige billeder for mit indre øje og det er godt gået i så kort en tekst.

Rent sprogligt er der noget at arbejde med. Der er nogle stave/sprog-fejl der bør rettes - selv stavefejl i titlen :) - og et nærmere kig på sin/hendes ville heller ikke skade.

Ren indholdsmæssigt er teksten rigtig stærk, men jeg tror at teksten ville være stærkere hvis vi fik et par af hendes tanker undervejs. Bortset fra den første linje er det hele beskrivende. Beskriver hendes sanseindtryk og det kropslige, men desværre ikke hendes sidste tanker. Hvis du kunne skære et enkelt ord et andet sted kunne man jo slutte teksten af med :
Hun ånder ud og forsvinder.
Frihed
8 år siden
8 år siden
#2 Lisa Fjord (Lisa F Christensen)
Blev helt ramt, fik et kuldegys over hele kroppen.. Flot du fangede det hele på kun 100 ord.
Puhaa, glæder mig til du ligger mere ud.'
Med det her kan det kun blive godt.

Lisa
8 år siden
8 år siden
#3 Sara Cecilie Nielsen
Du maler et tydeligt billede og jeg ser det for mig, flot :) savner lidt indre liv her, det er for objektivt for min smag, men jeg tror du fik det ud af opgaven som du ønskede og så er alt jo godt....
8 år siden