Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Da jeg afleverede Kajsa i børnehaven den aller sidste gang, vidste hun ikke, at vi aldrig skulle ses igen. Pædagogerne anede heller ikke noget. Det var kun Helle og mig, der vidste, at hun og Kajsa skulle leve uden mig fremover.
Da vi skulle sige farvel, holdt hun om mine kinder med sine små hænder. "Husk at barbere dig, ellers får man ingen kys", sagde hun. Hun synes, jeg kradser.
På en rasteplads tæt på grænsen smed jeg al min medicin ud. Jeg kørte videre sydpå ad små veje indtil jeg ikke havde mere benzin. Så begyndte jeg at gå.

Skriv kommentar

Besvarelsen Stubbe er publiceret 24/08-2012 12:39 af Adam Adamsberg (Adamsberg) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 2 - 24/08-2012 14:09
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Ove Kjellerup
Rørende og sørgelig historie.

Skønt.
7 år siden
7 år siden
#2 Rasmus Delf (Eudaimoniac)
God start selvom den er en lille smule klliché. Dejlig beskrivelse af børne der ikke kan lide skæg :) Nu er pladsen trang i en Drabble, men synes næsten der skulle hintes lidt til hvad det er ud over noget med medicin. Skal jeg overanalysere - og her er det tilnærmelsesvis fri fantasi, så er medicinen kemisk kastration udleveret til en dømt seksualforbryder der er bange for at forgribe sig på sin egen datter. Jeg antager også at det er af rent tekst/fortællemæssige hensyn at det skal smides ud af den bil han alligevel efterlader. Hov - det må jeg sige - sikke mange tanker der blev sat igang. Kunne være sjovt med et "svar" i en kommentar/brev på hvad årsagen er til at han drager bort.

En rigtig god Drabble der åbenbart fangede mig mere end jeg anede :)
7 år siden
7 år siden
#3 levi
På en rasteplads nær grænsen...
Stubbekøbing?
Spøg til side. Du udskriver en aws på værdig facon!

Hilsen
-levi
7 år siden
7 år siden
#4 Tildeziegler
Det er en rørende fortælling. Jeg ser det mere som en far, der ikke kan leve længere på grund af sygdom og derfor vælger at gøre en ende på det.
7 år siden
7 år siden
#5 Stangholm
Hej Adamsberg

Nice - rigtig dejlig læsning, teksten fanger mig fra begyndelse og jeg vil gerne have mere, da den slutter.
Stangholm
7 år siden
7 år siden
#6 Sara Cecilie Nielsen
Jeg har det ligesom de andre, jeg ville gerne læse mere. Det stykke her virker faktisk næsten som den sidste del af en roman.... og det er jeg da bare helt vild med.
7 år siden