JOHANNE UD OG HJEM - en roman om en kvinde med ADH

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

JOHANNE UD OG HJEM er en roman om en kvinde med opmærksomhedsforstyrrelsen ADHD. Bogen handler om, hvordan Johanne kæmper sig gennem et tilsyneladende helt normalt liv med mand, børn og arbejde. Hun oplever psykiske breakdowns, der i første omgang bliver betragtet som stress og udbrændthed. Først da hun i temmelig nedbrudt tilstand som 37 åring kommer til psykiater, finder hun ud af, at hun faktisk har en medfødt lidelse nemlig ADHD. Den medicinske og psykoterapeutiske behandling af ADHD giver hende en fornyet forståelse af sig selv og sit liv -både af det liv, hun har levet i 37 år og de vanskeligheder, der altid har spændt ben for hende og betydet, at hun langsomt men stødt er blevet så psykisk medtaget, at skilsmisse og førtidspension bliver en realitet, men også en forståelse af, at det er muligt at leve et godt liv med ADHD.

Skriv kommentar

Besvarelsen JOHANNE UD OG HJEM - en roman om en kvinde med ADH er publiceret 16/11-2012 17:12 af Charlotte Frigaard (colette59) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 16/11-2012 17:12
Besvarelsen er på 144 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 ECEC
Jeg vil tro, at man skal have - eller kende nogen med - ADHD for at lade sig indfange som potentiel køber på baggrund af denne bagsidetekst. Den er vældig informativ og korrekt, men også meget "træt" i det, da man får indtryk af, at det er en jammer-historie. Forstå mig ret: det er der også plads til, men det sælger nok ikke så meget hos folk, der ikke på forhånd er interesseret i emnet.
11 år siden