Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Mine øjne lukkede i. Jeg forestillede mig det, jeg havde fået fortalt. Hende. Så skrøbelig. Ham - den stærke. Men alligevel skrøbelig. Hendes angst, da han fulgte efter hende. Da hun rystede. Af angst. Selv ville jeg krølle mig sammen til en lille kugle. Gemme mig. Ude af stand til at bevæge mig. Jeg ville skrige. Men kun måske. Kun måske ville min mund åbne sig. Og kun måske ville der komme en lyd.
Men hun klarede den. Hun bevægede sig. Hun kom i tryghed.
En lettelse kom frem i mig.
Hvad hvis det havde været mig? Jeg var så skrøbelig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jeg var så skrøbelig er publiceret 05/04-2013 21:51 af Lulu Nellemann (Lunella) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 05/04-2013 21:51
Besvarelsen er på 101 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82)
en spændende tekst, for hvad er det mon der sker?
Jeg ville genoverveje det du skriver her:
"Hende. Så skrøbelig. Ham - den stærke. Men alligevel skrøbelig. Hendes angst, da han fulgte efter hende. Da hun rystede. Af angst."
Du bruger ordene skrøbelig og angst flere gange på kort tid. kunne de evt ændres et af stederne?
Ellers en god tekst. kan godt lige billedet her:
"Selv ville jeg krølle mig sammen til en lille kugle. Gemme mig. Ude af stand til at bevæge mig. Jeg ville skrige. Men kun måske. Kun måske ville min mund åbne sig. Og kun måske ville der komme en lyd."

Sanne
7 år siden
7 år siden
#2 Lise Hougaard (heltinde)
Hej Lunella

Uh, grum txt, der gør mig urolig for, hvad der skal ske. Du holder den gående til de sidste 3 linier, før du slipper mig fri følende lettelse :) Godt bygget op.

Jeg er ikke ubetinget glad for mængden af dine ultrakorte sætninger. De er super til den tempofyldte handling/spændingsopbygning, men der, hvor det går langsommere, er det bedst med en vis længde. Men husk, at det er en smagssag.

Konstruktionen med at have en tavs og 'vidneagtig' fortæller er interessant. At personen også kender de to er også speciel.

Alt i alt en spændende txt, hvor jeg aldrig helt forstår baggrund og handling, og det har jeg det godt med ;)

God søndag,
Lise
7 år siden
7 år siden
#3 Lulu Nellemann (Lunella)
Mange tak for kommentarerne! Jeg er rigtig glad for dem - specielt de ting jeg kunne gøre bedre, og det sjove er, at pludselig ser jeg tydeligt at jeg skulle lave tingene om hist og her, når der bliver peget på det - og det har I gjort, så mange tak for det! Kram fra Frk.lunella
7 år siden