Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg står bag døren, i det forfaldne skur. Jeg kunne lige så tydeligt høre dem udenfor, de er på vej. Jeg kigger mig rundt omkring, er nød til at finde en vej ud! I det samme får jeg øje på et vindue, og jeg skynder mig hen til det. Shit!!! Det sidder fast. Jeg kan høre de har fat i døren nu, og prøver at få det åbnet. Døren er gammel og slidt, der går nok ikke mange sekunder før de får den op. Jeg skulle bare have holdt mig langt væk, som Per havde sagt til mig i går.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jagten er publiceret 04/10-2013 09:43 af AlberteWinther under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 04/10-2013 09:43
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 NatasjaBT
Hvor er den god, og godt skrevet :)
7 år siden
7 år siden
#2 Jette Petersen (Babyangel85)
Pænt brug af de 100 ord. Du får nysgerriheden frem hos mig. Hvem er de som jager hovedpersonen og hvorfor? De første tre sætninger starter alle med jeg. Leg lidt med ordene så de får en anden starte end jeg, da det kan virke tungt at læse. Ellers rigtig flot :-)
7 år siden