Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

jeg vågnede om natten ved at jeg hørte skud. jeg var bange. jeg løb ud for at se hvad det var. der var opgør i gaderne. der blev skudt til højre og til venstre. min far kom kørende i en kæmpe firehjulstrækker. min far var med i en gruppe hvor de hjalp millitæret. gruppen var med at til bestytte byen. opgøret blev værrer og værrer. jeg fik en pistol af min far så jeg kunne for svare mig selv. jeg kikkede mig over skulderen på min lejlighed da vi kørte væk. jeg så at hele bygningen blev sprunget i luften.

Skriv kommentar

Besvarelsen Krigen er publiceret 04/10-2013 09:43 af Pernille Blichert under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 04/10-2013 09:43
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 FlotteOtte
meget beskrivende super flot!
7 år siden
7 år siden
#2 FieHansson
Sådaaaan musse
7 år siden
7 år siden
#3 Jette Petersen (Babyangel85)
Fin tekst, helt klart med spænding. Dog vil jeg sige, du skal variere sproget noget mere. Dine sætninger starter inten med jeg eller min og det bliver tungt at læse. Ellers flot :-)
7 år siden