Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Jeg var sikker på, at han var død for længe siden." Hun tørrede tårerne væk og smilte forsigtigt til kaptajnen. "Jeg er bare så glad. Tænk at du har set ham. Nu kan du føre mig til ham og jeg kan blive forenet med ham igen."

Kaptajnen kunne ikke lade være med at fælde en tåre med hende. Det var den sørgeligste historie, han nogensinde havde hørt. Og han kunne ikke engang hjælpe hende! Han anede jo ikke, hvor den ø havde ligget henne eller hvordan han skulle komme tilbage til den. Det blev han nødt til at fortælle hende.

Skriv kommentar

Besvarelsen Håbefulde tårer er publiceret 05/11-2013 09:43 af børnebogen under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 2 - 05/11-2013 10:22
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
En fin tekst du har lavet med 100 ord.

En lille ting. Ligget, jeg ville sige lagt. Og jeg ved godt at nogle siger det andet.
7 år siden
7 år siden
#2 børnebogen
Tak for det, Jette.

Og det hedder altså ligget. Rent grammatisk er der en bevægelse i "lægger", mens "ligger" er noget, der er ubevægeligt. Det hedder altså at hønen har lagt et æg og ikke at den har ligget et æg.

Michael
7 år siden