Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

De gik ind i snorlige rækker, præcis en meter fra hinanden, disciplin frem for alt. Opstillet som brikker på et skakbræt i en verden af sort-hvid. Stolte og stærke i nystrøgede uniformer mens de hylede ad hinanden som små børn i en sandkasse. Luften er pludselig tyk af projektiler og de såredes skrig. Stanken af blod, sved og krudt blandes sammen til en intens lugt af desperation. Over dem velsigner solen et helvede på jord. Han bliver stående stille i orkanens øje mens hans allierede dør omkring ham. Han hører deres angst, men bliver roligt stående. Disciplin frem for alt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Skakspil er publiceret 08/05-2014 09:59 af Himmeldanser under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 08/05-2014 09:59
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Birkmand
Hej Himmeldanser

Jeg kan rigtig godt lide din tekst. Fed scene, den med skakbrættet, der er udgangspunkt for en slagmark i en krig.

Af tekniske ting, synes jeg teksten er godt skrevet; men du kan måske overveje at holde hele teksten i nutid, da den bliver lidt todelt med et skift midt i det hele. Det kan du også fikse, hvis du synes, uden at ændre på det antal ord du har skrevet.

Men fedt.
Mvh.
10 år siden
10 år siden
#2 Himmeldanser
Hej Birkmand
Tak for din feedback!
Jeg havde slet ikke lagt mærke til tidsskiftet midt i det hele, så det var rart lige at blive opmærksom på det :-)
Hilsen
Himmeldanser
10 år siden