55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

"Jeg ved godt, at det er din weekend Lars, men jeg har fået billetterne, og hun vil gerne afsted" Prøvede Katrine, mens hun klemte telefonen hårdt. "Katrine, vi har talt om det her, jeg måtte heller ikke få hende til min fars 60 års, så hold dig til aftalen", svarede Lars og smækkede røret på.

Skriv kommentar

Besvarelsen Aftalen er publiceret 02/09-2014 12:58 af C.H.Klitgaard under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 02/09-2014 12:58
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Gaia Liv
Det er virkelig det fokuserede midtpunkt på timeglasset. Så få ord og jeg får alle mulige billeder af hvad der gik forud og bange anelser for fremtiden.
Kan også godt lide symmetrien i teksten. To liniers tale samt en regibemærkning om telefonen til hver. Selv der er der delt med millimeter-demokratisk målestok .
Mvh Gaia Liv
7 år siden
7 år siden
#2 Sofie Frost (sofiesverden)
Åh, de skilsmissebørn og deres forældre. Det er så trist, når voksne ikke kan tale sammen. Rigtig godt beskrevet med så få ord.
7 år siden
7 år siden
#3 Julie Louring
Det siger utrolig meget om den situation os skilsmissebørn sidder i. Hvordan forældrene prøver at fremstå som om at de har styr på det og deler sol og vind lige, men de bliver hurtigt gennemskuet. Meget enkelt formuleret, men stærkt.
7 år siden
7 år siden
#4 matildegram
Meget virkelighedstro samtale, hvor barnet omtales som noget, der allermest får mig til at tænke på en ting eller et kæledyr. Jeg synes dog ikke konflikten løses til sidst, som det står i øvelsen den skal. Men den slags konflikter har vel også tendens til at være uløselige.

Mvh. Matilde
7 år siden