Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der ruller bølger gennem gulvet. Væggene begynder at trække sig sammen mod os. Jeg når at overveje om jeg skal blive eller løbe ovenpå, for jeg ved vi ikke kan nå at slippe ud. Så kommer lyden. En højlydt knagen og rumlen af vægge der giver efter presset. Rummet bliver levende og vi falder til siden under det hældende gulv. Alle skriger, desperate skrig. Jeg bliver begravet i murbrokker. I det fjerne kan jeg høre min stemme kalde på mine kære. Men de er væk. Og så kom mørket og den larmende stilhed. Den eneste lyd er min opgivende vejrtrækning.

Skriv kommentar

Besvarelsen På den anden side er publiceret 20/09-2014 08:46 af Lene Lømmel under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 20/09-2014 08:46
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Enerd
Det er en rigtig fin lille drabble du har skrevet! :) Det eneste jeg kan sætte fingeren på er dit skift fra nutid til datid ved sætningen "og så kom mørket..."

- Trine.
9 år siden