Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg har aldrig overvejet hvordan det føles. Hverken den begyndende fortvivlelse da jeg svagt kunne ænse overfladen af vandet, som blev væsentligt voldsommere af mine hysteriske bevægelser. Ej heller smerten af utilgængelig frihed, ved at sluge og inhalere salt vandet gentagende gange. Den efterfølgende følelse var tomhed, min krop havde givet op og ville give vandet lov til at befri mig, binde mig, synke mine længsler. Det var en smerte så kraftfuld at jeg kunne smage den på tungen, men det føltes som en befrielse, en venten der endelig kunne slutte. Hvor ville jeg dog ønske vandet havde slugt mig.

Skriv kommentar

Besvarelsen En ubærlig overlevelse er publiceret 25/09-2014 20:42 af Amatørforfatter under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 25/09-2014 20:42
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Liza Abildskov (Hvorfor_ikke)
Wow.
7 år siden
7 år siden
#2 Christian Krogh Lusty Halling (halling)
Rigtig fed kort historie om at drukne
7 år siden
7 år siden
#3 DaddelHans
Fin tekst, ikke så fangende - Det kunne være bedre med nogle flere metaforer og så driller du. Man kan ikke helt finde ud af om personen drukner eller overlever! ;)
7 år siden