Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

I mine mareridt var øjeblikke som dette altid lydløse. Som om synet af en tårnhøj, hastig fremrykkende mur af vand automatisk eliminerer alle sanseindtryk på nær synet. Men i virkeligheden er det ikke sådan. I virkeligheden er skrigene det værste. Skrigene og de panisk råb, der flyder sammen med lyden af træ, der splintres. Jeg løber ikke. At løbe fra denne bølge er en umulig opgave. En kvinde hamrer skulderen ind i maven på mig. Et kort øjeblik ser jeg direkte ind i hendes flakkende, rædselsslagne øjne. Så fyldes mine næsebor af en salt, svidende lugt, og alt bliver mørkt.

Skriv kommentar

Besvarelsen En dag på stranden er publiceret 27/09-2014 20:56 af Alexandra Ravnsborg under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 27/09-2014 20:56
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 DaddelHans
Ordet "Men" i sætningen "Men i virkeligheden er det ikke sådan" kunne du godt have undladt! ;)
Ellers god historie! ;)
9 år siden
9 år siden
#2 Thomas Oesten
Rigtigt godt tema til denne opgave. Du vælger at skrive i Jeg form, men beskriver det lidt forkert, synes jeg. I stedet for at beskrive hvordan det ikke var og hvad man ikke kan. Så beskriv hvordan det var, undlad "i virkeligheden" og beskriv følelsen. Det ville, for mig, være langt mere medrivende;)

Vh. Thomas
9 år siden