Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han smiler meget og jeg smiler meget og alkoholen flyder. Han køber mig en øl og vi står tæt og hans krop føles varm og nærværende og jeg har lyst til at røre ved ham og hans hånd finder vej til min ryg. Jeg lader den, fordi alkoholen tillader det og kroppen ønsker det og jeg er tiltrukket af ham og han af mig og jeg ved ikke hvordan, men vi kysser, vi tager hjem sammen og vi sover sammen og vågner op sammen og det hele er godt, hvis ikke det var fordi; jeg er kæreste med en anden.

Skriv kommentar

Besvarelsen ..Hvis ikke det var fordi er publiceret 17/10-2014 09:02 af Tenna Hermansen (Tenna) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 17/10-2014 09:02
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Krei
'Og' er blevet brugt i en tæt på overdreven stil. Men det er både positivt og negativt, som jeg på det.
Det positive er at det gør den korte tekst meget intens. Man indtager meget mere information end man normalt ville forestille sig at 100 ord ville kunne give.
På den anden side, så bliver det næsten for lange sætninger. Den anden sætning i teksten er f.eks. to linjer lang. Det er meget tekst uden tegnsætning.

Til sidst vil jeg også nævne at tolkningen af 'katastrofe' er lige i min smag. En ting som utroskab er ikke det første der springer i hovedet på mig når jeg hører ordet 'katastrofe'. Rigtig godt! :)
7 år siden
7 år siden
#2 Tenna Hermansen (Tenna)
Det er meget bevist at jeg har brugt "og" så meget som jeg har. Skal give læseren en fornemmelse af at miste pusten, men de læser. :)

Du har ret i det med at jeg har taget meget let på "katastrofe" delen.
7 år siden