Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Verden er blevet stille. Dødstille. Jeg trasker afsted igennem det mudrede underlag. En blanding af jord, sand, ler, bygnings materiale og enkelte ugenkendelig stykker af tidligere, levende væsner. Igennem mine sviende og tårefyldte øjne stirrer jeg på det, som for få timer siden havde kaldt mit hjem. Nu er der intet. Alt er en stor sammensmeltning af levende, døde og døende genstande. Mine knæ giver efter under mig, da min sjæl og mit indre ikke længere kan holde tilbage på den sidste smerte og tårene får frit løb, samtidig med at jeg skriger resterne af min sorg og fortvivlelse ud.

Skriv kommentar

Besvarelsen Tsunamien er publiceret 01/11-2014 11:52 af Louise Britt Pedersen (SilverDragon) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 01/11-2014 11:52
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 39.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Tenna Hermansen (Tenna)
Jeg synes at du gør det rigtig godt. Men få ord (som man jo skal) beskriver du både omgivelser og følelser. Virkelig godt skrevet. Synes du kommer omkring det rigtig fint.
9 år siden
9 år siden
#2 Mivse
Det kunne være en fin efterkommer af min egen 55-challenge-tekst! :D
Fin beskrivning af både indre og ydre miljø :)
9 år siden
9 år siden
#3 Anne Sophie Schou (Fitte)
Jeg finder opgaven løst, men dit perspektiv og velovervejelse af ord mangler jeg lidt. F.eks. ser jeg det ikke realistisk at sorgen allerede forlader hendes krop blot ved at skrige/råbe det ud.. det burde måske nærmere sætte sig og smerte...

Fint med at hun falder på knæ, men "sjæl og indre" er måske lidt dobbeltkonfekt, og der ser jeg nemlig din manglende overvejelse af ord, hvilket jeg ser meget essentielt i netop en opgave som drabble.

Tak for læsningen. :)

/ Anne Sophie
9 år siden
9 år siden
#4 Dorte Kure (C.D. Uhrskov)
Hej.

Flot besvarelse. Der var få ting, der sprang mig i øjnene, så som døende genstande ... Kan genstande dø?? Skal man ikke være levende fra starten, før det kan lade sig gøre? Nå lige meget. Igen ... Flot besvarelse, der fint levede op til opgaven. ;)
9 år siden