Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Jack er elitesoldat, og en del af Alfa team, på en base, ud for den solrige by Los Angelas, og når ja han forlovet til Daniel. En ung mand der har været igennem helved, og nu må gemme sig under vidnebeskyttelse.
En dag bliver Jack forgiftet og kollapser under en træningsøvelse. Da han endelig vågner, finder han ud af, at Daniel er forsvundet, og ingen ved hvor han er.
Jagten går ind på at finde Daniel i tide, og det viser sig hurtigt at han stadig bliver forfulgt af sit eget personligt helved. I jagten på terrorister og torturbødler, i et desperat forsøgt på at redde Daniel før det er forsent, udsættes Alfa team for ufattelige fare, forræderi og følelser på højkant.

Skriv kommentar

Besvarelsen Soldat, Kærlighed og Torturbødler er publiceret 03/02-2015 23:22 af Alicha Zandrassen (Alicha) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 03/02-2015 23:22
Besvarelsen er på 122 ord og lix-tallet er 40.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Alicha
Jeg synes din synopsis lyder meget godt, måske kan man ændre ordene lidt.
Vh. Jytte
5 år siden