55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Træsplinter fløj til alle sider, da rambukken brød gennem den høje port. Monsterne styrtede brølende ind i slotsgården i det økser og køller blev svunget. Jahn lagde en pil på strengen og i det han råbte til rækken af bueskytter han stod i spidsen for. "Gør jer klar. Fyr." Pilene lynede forbi og afsluttede truslen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Under Angreb er publiceret 22/03-2015 23:12 af Kristian Andersen (Den_Friske) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 22/03-2015 23:12
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Kristian
Flot klaret på 55 ord.
Synes det må være svært at indkapsle en historie til så få ord.
Vh. Jytte
5 år siden
5 år siden
#2 Kristian Andersen (Den_Friske)
Det har du ret i Jytte. Det er ikke en let opgave. :) Er ikke 100% tilfreds med slutningen, men kan ikke se hvordan jeg kunne havde skrevet det anderledes uedn at overskride hvor mange ord man må bruge. Tak for din kritik :)
5 år siden
5 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
Er enig med Jytte i det er godt klaret med så få ord at få fortalt så meget (Y) Og det fænger hvad du skriver
Sys
5 år siden