55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Han åbnede døren, og så nu en velklædt mand med "Vagttårnet" i sin ene hånd. Den velklædte mand sagde så: "Jeg ved godt at jeg har banket hos dig før, men jeg vil bede dig om lige at lytte én ekstra gang, for(...)". Manden ved døren afbrød ham: "Jamen, jeg har allerede talt med Jehova".

Skriv kommentar

Besvarelsen Jehovas vidne er publiceret 29/04-2015 22:28 af Gry Larsen (Skriveren91) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 29/04-2015 22:28
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 14.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Skrivereren91
Du formår så flot at lave flot 55fiction.
En genial afslutning, meget ironisk.
Vh. Jytte
5 år siden
5 år siden
#2 Christina Agerboe (Frk.Agerboe)
Hej Skriveren91!

Sjov, lille tekst. Jeg er dog ikke helt sikker på, jeg synes om "så NU" og "sagde SÅ". Det er "nu" i det første tilfælde og "så" i det andet tilfælde, som irriterer mig, fordi de for mig at se er overflødige og giver teksten en barnagtig tone. Det er selvfølgelig bare min mening.
5 år siden