Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Baggrunden falder bort, kulissen vælter, buske, træer og bjergene fordufter. Pistolløbet er alfa og omega, kaffe og kage. Det jag i lænden, der har plaget mig i ugevis, selv når jeg sidder på kummen, er borte.
"Ka' vi ikke..." begynder jeg, men min strube snørrer sammen og kvæler resten. Min strube imiterer en lavere siddende ringmuskel i selvdestruktiv solidaritet, dårlig timing måske, men det er en refleks. Mærker jeg overhoved noget, hvis han trykker på aftrækkeren nu? Jeg ved ikke en gang, hvad det er for noget isenkram, en 9mm, en .38, eller en .45?
Jeg sveder. Tunnelsyn, absolut tunnelsyn.

Skriv kommentar

Besvarelsen Personlig er publiceret 18/05-2015 12:25 af Simon Frederiksen (CCDK) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 18/05-2015 12:25
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Sys Høj (Forårsglad)
Skydning og wc besøg i en skøn og herlig blanding, som glimrende beskriver, hvordan det er stå foran en pistol munding uden at vide hvad der sker ;-)
Sys
9 år siden