Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

En katastrofe. Der her føles som en katastrofe. Jeg kunne mærke frygten trange igennem hele min krop. Frygten for hvad der ville ske.
Jeg kunne hører fodtrinende komme nærmere, jeg havde lyst til at gemme mig under sengen, lade som om jeg ikke var tilstede. Jeg kunne høre de råbte af hinanden, ting blev smidt rundt i hele lokalet, jeg satte mig i hjørnet, helt skrækslagen, jeg tog mine hænder op til ørene, pressede dem hård ind mod ørene, fald ligesom ind i min egen verden, jeg lukkede øjnene og klemte til om ørene, bank sagde det og jeg skreg.

Skriv kommentar

Besvarelsen Forfærdeligt er publiceret 18/05-2015 22:19 af Nikitaolsen1 under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 18/05-2015 22:19
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Nikita
Du får fint følelsen af frygt frem, som det barn oplever, når at forældrene skændes, og barnets frygt for at blive slået på.
Vh. Jytte
9 år siden
9 år siden
#2 Sys Høj (Forårsglad)
Hejsa :-)
Man lever sig ind i din katastrofe skænderi og virkeligt godt skrevet (Y)
Knus Sys
9 år siden
9 år siden
#3 F.J.M
Jeg kan rigtig godt lide at du formår at beskrive en handling uden direkte at sige hvad der sker. Den er godt skrevet i forhold til at du skulle udtrykke dig på så få ord :)

-FJM
9 år siden
9 år siden
#4 Nikitaolsen1
Tak for alle jeres kommentarer, de varmer :)
9 år siden