Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Da Mina slog en prut midt under matematiktimen, tænkte folk, at det ikke var så slemt. Hun var pinligt berørt og kiggede ned i sit skød, så tørklædet faldt ned over ørerne. Klassekammeraterne prøvede at undertrykke et fnis eller to. Undertrykte, ja, for de var søde mennesker. Læreren talte videre ved tavlen om Kushyar Gilanis bidrag til trigonometri. Et brag lød i nærheden, og et til. Folk tænkte, at det ikke var så slemt. Læreren talte videre.

Da Mina flere år efter tænkte tilbage på, hvad der dernæst hændte, kiggede hun altid ned i skødet. Hvis ikke for hendes mavegas...

Skriv kommentar

Besvarelsen Mavegas er publiceret 27/05-2015 23:43 af Ling Ling (forvirretkylling) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 27/05-2015 23:43
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Hej Ling Ling :)

Det er en yderst morsom historie du har skrevet, og dit sprog flyder frit og ubesværet. Men jeg har alligevel lidt svært ved at forstå hvad plottet egentlig handler om...

Hvad menes der f.eks. med "Et brag lød i nærheden, og et til." Det er muligvis mig der ikke kan se det men jeg synes nu alligevel at historien er morsom.

Glæder mig til at læse mere fra din hånd ;)
5 år siden