Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det fortsatte med at vælte ud af mig i en endeløs strøm af ord druknede alle mine intentioner om at bevare facaden og holde masken. Huset væltede før fundamentet var lagt, maskerne faldt eller løb eller begge dele over hinandens ben. Ruineret og demaskeret efterladt, min møjsommeligt opbyggede profil der fremstod photoshoppet, relevant og effektiv, præsentabel og fleksibel, imødekommende de fleste behov og passende til enhver platform og lejlighed, forlist i en malstrøm af følelser og tanker der på enhver måde er upassende i en digital verden, hvor alt er gemt for tid og evighed.
Bare fordi du sagde nej.

Skriv kommentar

Besvarelsen Profilering er publiceret 02/06-2015 23:07 af Annepen under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 02/06-2015 23:07
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Annepen
Et nej indenfor dating kan være et stort nederlag. Måske kom der nej, fordi vi pynter så meget på vores profil med alle mulige flotte ord, der skal fortrylle modparten, og forskønne vores ansigt med photoshoppen. I gamle dage var der ikke denne mulighed, der måtte vi være den vi var, der kunne ingen forskønnelse være.
Vh. Jytte
9 år siden
9 år siden
#2 Snowfrog
Shit happens, but life goes on.
9 år siden