Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Eksplosionerne bragede til højre og venstre, og distraherede ham fra sit mål. At komme ud af bygningen så hurtigt som muligt. Udgangen var nogle hundrede meter fremme, men bygningen styrtede sammen omkring ham, og han vidste ikke om han ville nå ud i live. Eksplosionerne og det faldende beton gjorde det svært, men han løb med kun én ting i syne: Udgangen. Lige da han så ud til at nå det, snublede han over en loftsbjælke der var faldet ned. Han faldt på maven, men fik vendt sig om lige da loftet over ham eksploderede og kom faldende imod ham.

Skriv kommentar

Besvarelsen Flugten er publiceret 28/06-2015 00:04 af Martin Smedegaard Larsen (Gungner) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 28/06-2015 00:04
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Lisa Høgh Eskildsen (lisae)
Så nåede han altså ikke sit mål. At komme ud i live. Jeg synes, at du i rigtig høj grad har fanget stemningen omkring den fart, der er i selve situationen med meget korte og præcise beskrivelser. Godt gået.
Tak for læsningen, venligst Lisa
6 år siden
6 år siden
#2 Martin Smedegaard Larsen (Gungner)
Det er jo op til en selv om man tror han nåede ud eller ej :p ... Ville gerne have afsluttet den, men de 100 ord er ikke meget.

Men tak for de pæne ord :)
6 år siden
6 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
En noget nådeløs flugt, som ikke er spor sjovt med usigt til det ikke kan lade sig gøre at nå udgangen. 'Er rigtigt godt skrevet, Martin
Knus Sys
6 år siden