Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Den døsige hånd over det luvslidte gulvtæppe. Klik. Kontrollen overgives til kontorets larmende stilhed. Klik. I luften over støvets endestation daler Franks ulmende last hastigt nedad. Klik. Orange lys breder sig over lokalet som ved solopgang. Men her sker ej en begyndelse. Klik. En tåget skikkelse viser sig på den anden side af Franks papirfyldte arbejdsliv. En kaldende hånd rækker ud og lægger sig om nakken. Klik. Luften er grumset, af ukendt art. Klik. "Hvor er jeg?" gispes, da asfalten mærkes. En kollega vender sig i orange nuancer. Klik. Bygningens bærende konstruktioner giver efter. Lys erstattes af betons knusende mørke.

Skriv kommentar

Besvarelsen Snapshot er publiceret 10/08-2015 17:36 af Orkestratoren under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 10/08-2015 17:36
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej
Meget få spot glimt, fra hvad man når at opfatte når man er i et jordskælv: Et jordskælv der måske ikke varer så mange sekunder, men kan ødelægge så manges liv.
Du har løst din øvelse rigtig godt.
VH. Jytte
8 år siden
8 år siden
#2 Lejsy Storm
Jeg ser 9/11 for mig. Du har løst denne opgave rigtig flot!

Mvh.
Lejsy Storm
8 år siden