Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Først hører jeg en dunken, jeg kan ikke placere helt nøjagtigt hvad det er, indtil jeg indser at det er min egen hjerterytme der dunker i mine ører. Jeg åbner mine øjne og ser først kun røg og støv, men som mine øjne vender sig til omgivelserne, træder der andre ting frem. Murbrokke. Andre kroppe, nogen dækket af murbrokke, andre i det fri. Jeg tør ikke tænke på hvor mange der er blevet levende begravet her. Min hals er som en ørken da jeg prøver at råbe på hjælp, ingen lyd kommer. Mørket kommer igen, kun mørke, jeg synker ind.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jordskælv er publiceret 25/08-2015 01:43 af Malira under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 25/08-2015 01:43
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Michael Lillegaard Larsen (motana)
God tekst. Du formår at give en levende beskrivelse af den frygtelige situation. Flot arbejde.
8 år siden
8 år siden
#2 cakathrine
God besvarelse - et jordskælv lever helt sikkert op til kravet om en katastrofe som omdrejningspunkt, og du formår at beskrive de følelser man gør sig i sådan en situation. Jeg kan godt lide starten, hvor du hører din egen hjerterytme, før det går op for dig hvad der i virkeligheden foregår. Du formår at få flettet meget ind, på kun 100 ord.
8 år siden
8 år siden
#3 Mine Vinkler
Rigtig godt stemningsbillede af en katastrofal situation. Lækre beskrivelser. Kunne måske have været mere spændende hvis titlen var en anden og det skulle lige så langsomt gå op for læseren hvor vi befinder os. Meget dejlig text. Tak for den.
8 år siden