Løsningen der forsvandt

55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Hvad er det?
Jorden.
Hvad er det??
Røvtur. Eller "the place where they dump bad karma" sagt på intergalaktisk.
Åh, det har jeg da hørt om! Hvad nu?
Vi skal hælde ekstra kokain på de altædende zombier.
Hvad er pointen i det?
Halløj!
Hvem fanden??
Jehova her! Jeg tror ikke, der er nogen. Flyv videre!

Skriv kommentar

Besvarelsen Løsningen der forsvandt er publiceret 15/09-2015 18:50 af Marcus Hultberg under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 15/09-2015 18:50
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 12.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Johann Franksen (Hawk)
I beskrivelsen af 55 fiction står der "Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads."
Du udtrykker dig korrekt kortfattet. Du kommer omkring utrolig meget forskelligt på 55 ord. Jeg tænker desværre, at det måske er for meget. Der står også, forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer testes. Du har ikke gjort så meget ud af, at gøre det meningsfuldt for læseren. Det kan godt være, at der er en mening, men den er svær at finde.
Når man har læst de første fire linjer, har man allerede været igennem de tre vidt forskellige temaer; Jorden, røvtur og intergalaktisk. Når man har læst dertil, får man et indtryk af, at de bare skifter tilfældigt rundt mellem emnerne; og så mister læseren interessen i din tekst. Dermed formår teksten her altså hverken at udtrykke interessante eller meningsfulde ideer.
Men husk på, at det er jo trods alt bare en skriveøvelse, hvilket betyder, at det netop er her, at du har mulighed for at prøve alt muligt forskelligt af.
5 år siden