Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Lidt aske drysser fra et tomt display. Cigaretten er brændt ud, og jeg føler en næsten klæbrig form for nøgenhed. Sommeren var sgu kærkommen. Endelig kunne jeg smide trøjen. Lade tusserne få frit spil. Og så blev jeg jo beriget med et sæt friske dæk og en telefon, der hurtigt gjorde livet nemmere. Det er godt at være født i begyndelsen af august og have gavmilde forældre. Tænker på fuglene, der flyver sydpå om vinteren. De må befinde sig godt i denne grill af en hede. Jo, det er en varm dag, og udenfor står far og sprøjter med vand.

Skriv kommentar

Besvarelsen Lidt aske er publiceret 14/09-2015 12:22 af Marcus Hultberg under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 14/09-2015 12:22
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 June Summers
Uhh Marcus, det løber koldt ned ad ryggen på mig. Jeg fornemmer noget med et biluheld og brandslukning, men gad vide, om det var det DU tænkte:)? Jeg er virkelig nysgerrig. Og så igen...et eller andet sted har jeg dig mistænkt for en lille bevidst leg med ord, som trigger et eller andet uhyggeligt i de fleste. Så læseren selv finder sin unikke katastrofe udfra en egen indre associationsrække, uden at du nogensinde egentlig fortalte én. Men måske tager jeg fejl. Hvis det er sandt, er du snedig, og det kan der komme mange gode kommentarer ud af.
Overskriften i sig selv er jo gruopvækkende og lugter af død og ulykke:) God gået.
/June
8 år siden
8 år siden
#2 Poul Brasch (Blækhuset)
Dejlig stille stemning af daglidags lykke og kærlighed der svæver omkring, selv om den er mest håndgribeligt i materielle goder.
Fin lille sag.
Poul
8 år siden