Når Enden er God Så er Alting Godt

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hjertet brast i tusinde småstykker. Skriget kom ukontrolleret ud af min mund. Jeg rakte efter ham for at slå. Nu forsvandt han. Jeg syntes jeg kunne høre ham sige noget til hende derinde i køkkenet. Jeg hævede mig over ydmygelsen af at være forladt og gik langsomt men bestemt hen imod køkkenet. De kiggede på mig. Hun smilede uden grund samtidigt med hun holdt min allerkæreste i hånden. Hvordan kunne hun? Så gav hun den til mig. Min kære sut. Jeg kom den i munden og med det samme spredte der sig en følelse af varm glæde i min ble.

Skriv kommentar

Besvarelsen Når Enden er God Så er Alting Godt er publiceret 17/09-2015 11:41 af Mine Vinkler under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 17/09-2015 11:41
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej
Den er rigtig sød, fik mig virkelig til at smile med den slutning.
Vh. jytte
8 år siden
8 år siden
#2 Anne Sophie Schou (Fitte)
Simpelthen et mesterværk!
Jeg er meget glad for dit overraskelsesmonoment i historien og selvom jeg er svær at narre så fik du mig der. De første par linjer fik mig til at tro det var utroskab, men nu er historien så dejlig sød og banal. Det elsker jeg!! Også gode slutninger og der må man sige at den sluttede med en gode ende. ;)

/ Anne Sophie
8 år siden