Der er ikke noget du selv kan gøre

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg står bare. Ser mig omkring. Panisk. Min hjerne sender signaler til den anden ende af min forræderiske krop, om at mine fødder skal flytte sig. Famlende. De lystrer. Jeg vil gøre alt. Alarmberedskab. Min store søn sidder i den anden ende af lokalet. Ordene trænger ind i ham og flyder ud af øjnene. Mit hjerte bløder. Min mund kommer på gled og jeg trygler, snakker, forsøger at samle alt mit mod. Hans gråd er ikke farlig. Rolig. Panisk. Okay, hvad kan jeg selv gøre? Lægens ord slår hårdt. Du har kræft. Der er ikke noget, du selv kan gøre..

Skriv kommentar

Besvarelsen Der er ikke noget du selv kan gøre er publiceret 15/11-2015 21:35 af Silje Aleb (Paletten) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 15/11-2015 21:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Cecilie Regitze Økjær (CecilieRegitze)
Hej. Jeg synes, at det er supergodt de fleste steder. Ordene, der trænger ind og flyder ud af øjnene, det er flot billedsprog. 'Mit hjerte bløder' synes jeg til gengæld, er for banalt i forhold til. Jeg synes også, at slutningen fortæller for meget, men det er en smagssag. For mig ville det virke stærkere med fx: "Lægens ord rammer som en våd klud og efterlader mit ansigt lammet. "Ingenting".
Det er slet ikke sikkert, du er enig, men det var min første tanke.
8 år siden
6 år siden
#2 Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
Skræmmende, men velskrevet. Tak fordi du delte.
6 år siden
6 år siden
#3 Silje Aleb (Paletten)
Tak for kommentarerne :-).

Det er desværre selvbiografisk, men jeg er her jo endnu :-).
6 år siden