Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Forpustet lader jeg det ene ben følge det andet op ad trappen til lejligheden. Det er så typisk ham, at det er mig som sent om aftenen skal rende efter slik. Mine fødder er ved at snuble over hinanden, da jeg tager fat om dørhåndtaget og skubber døren op. Mørket overmander mig og stilheden kvæler mig idet jeg får øje på ham. Min hals snører sig sammen og selvom jeg brændende ønsker det, kan jeg ikke skrige. Blodet drypper stadigvæk fra hans hoved. Hans øjne er åbne, de stirrer. Stirrer, og kigger døden i øjnene. Ned i dybet han går.

Skriv kommentar

Besvarelsen Et lydløst skrig er publiceret 07/12-2015 11:14 af Simone Dahl under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 07/12-2015 11:14
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Simon Rosenkilde (SimonSaiz)
Så han døde. Hvordan har du med det? Er du nysgerrig, på dødens tomme væsen, og alt det fravær, der glimrer i dens drama? - Er det det, den har taget, der er kilden? Er det hverdagens brutale omvæltning, der er historien? - Ville du, selv, blive stående, og stirre, ind i tomme øjne, savne sindet, der nu tapetserer væggen, i savn eller skadefro..?
Hvem var han, og hvem er du, for ham, nu?
8 år siden
8 år siden
#2 Vagn F. S. Ejegam (Nesnerøs)
Godt skrevet.
Kan godt lide det ligegyldige i at det er slik hun har hentet, og samtidig er kogt over af det og har dræbt ham. Kommunikation mellem mennesker er vigtig :)
8 år siden